fbpx

OMNIBot képzés - Essen

2020.08.17-én a Corin szervezésében az esseni ProSympos cadaver laborban OMNIWorkshop-on vettem részt, ahol műcsonton és kadávereken végeztem robot-asszisztált (OMNIBOT) térdprotézis beültetést.

2020.11.26-án a Corin által szervezett, “Powerful Insights drive better outcomes” című webinariumon felkért előadóként 15 perces előadást tartottam az OPS Insight személyre szabott csípőprotézis beültetést segítő szoftver működéséről, illetve funkcióiról. Az eljárás személyre szabottá teszi a csípőprotézis beültetést és meghosszabbíthatja a protézis élettartamát.

A szöveg: Az OPS technológia műtét utáni alkalmazásának lehetőségeiről (OPSReView) tartott online kurzuson vettem részt. Az eljárással lehetőség van a műtét után visszamaradó mechanikai eredetű panaszok elemzésére, az okok azonosítására. 

OMNIBot képzés - Graz

2020.08.12-én az OMNIBot robot-technológia alkalmazására való felkészülés részeként az elismert térdsebész specialista, Dr. med. Thomas Paszicsnyek vendégeként robot asszisztált (OMNIBOT) térdprotézis műtétekben vettem részt a grazi Privatklinik Graz Ragnitz-ben.
2020.02.05-én OPSTM European User Group Meeting-en Londonban felkért előadóként előadást tartottam az OPS eljárással (mozgásanalízis alapú műtéti tervezés) szerzett tapasztalataimról az izomátvágás nélküli (elülső feltárással) végzett csípőprotézis beültetések kapcsán.