Az OPSInsight™ a Corin digitális ökoszisztémájának, a  CorinConnect™-nek a kulcstechnológiája, mely a csípőprotézis beültetésre szoruló betegek műtéti eredményeinek javítását tűzte ki célul.  

Az OPSInsight™ egy felhő alapú szoftver, mely a sebésznek lehetőséget nyújt a totál csípőprotézis beültetés személyre szabott műtét előtti tervéhez való hozzáféréshez és esetleges változtatás lehetőségére. Az interaktív tervező eszköz a Corin által kifejlesztett Optimized Positioning System (OPS™) legújabb fejlesztése, mely műtét előtti funkcionális képi adatok (Röntgen felvételek és CT) felhasználásával a sebésznek lehetőséget ad rendkívül pontosan megtervezni az implantátum pozicióját, figyelembe véve a beteg anatómiáját, spino-pelvikus mobilitását (az ágyéki gerinc gerinc és medence mozgásviszonyát) és funkcionális biomechanikáját. Az OPSInsight™ segítségével a sebész nem csak az OPS™ tervhez fér hozzá, hanem számos járulékos információhoz is, mint pl.: a spino-pelvikus analízis részletei, impingement (ütközés) analízis, implantátum-csont érintkezési felület csontsűrűség vizsgálata. Az adatokhoz való ilyen mértékű hozzáférés, mely minden egyes beteg esetén a csípőprotézis beültetés személyre szabottságát biztosítja, egyedülálló jelenleg a világon!

Az OPSInsight a dinamikus 3D analízist a csípőprotézis tervezésben egy új szintre helyezi. Az eljárás lehetővé teszi, hogy a sebész valós időben lássa a protézis komponensek méretének, orientációjának változtatása hogyan hat az implantátum elhelyezkedésére, a végtag hosszára, az offset-re és az az esetleges impingement-re (implantátum-implantátum, csont-csont, csont-implantátum).  

A világon egyedülálló OPSInsight™ az új „gold standard” a csípőprotézis beültetés tervezésében! 

ONLINE KONZULTÁCIÓ

Szakrendelésem a járványhelyzet alatt is működik, ellenben van lehetőség online konzultációra is. Ha ezt a fajta lehetőséget kívánja használni, kérem, töltse ki az űrlapot.

Emailben meg fogjuk Önnek küldeni a konzultáció időpontját, egy konzultációs link (hivatkozás) kíséretében, amely segítségével érheti el a konzultációs online rendelőt. Telepítésre nincs szüksége, csak egy webkamerával ellátott asztali készülékre, vagy az okostelefonjára, valamint egy jól megvilágított helyre.

SZEMÉLYES KONZULTÁCIÓ

Kérjen időpontot konzultációmra! Töltse ki az alábbi űrlapot, válaszban küldöm önnek a konzultáció időpontját és helyszínét.