Tanulmányok alapján a navigációval támogatott térdprotézis beültető eszközök pontosabb beültetést biztosítanak, mint a hagyományosak (Navigation-enhanced instrumentation reduces outlier rate, improves cut accuracy during TKA, Orthopedics Today, January 27, 2021).

Az általam is használt OMNIBot robot asszisztált rendszer működése is a navigáció alkalmazásán alapul. A protézis komponensek beültetése olyan helyzetben történik rendkívül nagy pontossággal, melyben az oldalszalagok feszesség azonos és a térd tengelye is megfelelő. A személyre szabott beültetés és a pontosság rendkívül magas, mintegy 96%-os elégedettséggel társul. 

ONLINE KONZULTÁCIÓ

Szakrendelésem a járványhelyzet alatt is működik, ellenben van lehetőség online konzultációra is. Ha ezt a fajta lehetőséget kívánja használni, kérem, töltse ki az űrlapot.

Emailben meg fogjuk Önnek küldeni a konzultáció időpontját, egy konzultációs link (hivatkozás) kíséretében, amely segítségével érheti el a konzultációs online rendelőt. Telepítésre nincs szüksége, csak egy webkamerával ellátott asztali készülékre, vagy az okostelefonjára, valamint egy jól megvilágított helyre.

SZEMÉLYES KONZULTÁCIÓ

Kérjen időpontot konzultációmra! Töltse ki az alábbi űrlapot, válaszban küldöm önnek a konzultáció időpontját és helyszínét.