Megtörténtek az első robot-asszisztált térdprotézis beültetések Magyarországon

Megtörténtek az első robot-asszisztált térdprotézis beültetések Magyarországon, a budapesti MOM Szent Magdolna Magánkórházban!

A hazánkban még nem alkalmazott, Európában is újdonságnak számító csúcstechnológia alkalmazásával két betegnél végeztünk a napokban sikeres térdprotézis beültetést. Az OMNIBOTICS eljárással a térdprotézis komponensek a robotizált eszközök segítségével olyan személyre szabott helyzetbe kerülnek beültetésre, mely a szalagok azonos feszességét biztosítja, azok sértése nélkül, a térd teljes mozgáspályája során. Köztudott, hogy a megfelelő szalag feszesség eredményezte nagyobb stabilitás jobb térdfunkciókat és nagyobb elégedettséget biztosít!

ONLINE KONZULTÁCIÓ

Szakrendelésem a járványhelyzet alatt is működik, ellenben van lehetőség online konzultációra is. Ha ezt a fajta lehetőséget kívánja használni, kérem, töltse ki az űrlapot.

Emailben meg fogjuk Önnek küldeni a konzultáció időpontját, egy konzultációs link (hivatkozás) kíséretében, amely segítségével érheti el a konzultációs online rendelőt. Telepítésre nincs szüksége, csak egy webkamerával ellátott asztali készülékre, vagy az okostelefonjára, valamint egy jól megvilágított helyre.

SZEMÉLYES KONZULTÁCIÓ

Kérjen időpontot konzultációmra! Töltse ki az alábbi űrlapot, válaszban küldöm önnek a konzultáció időpontját és helyszínét.