Kossuth Rádió interjú

A porckopás (artrózis) igen gyakori betegség, a magyar lakosság 20-25 százalékát, azaz negyedét érinti, elsősorban nőket, és általában 50 éves kor felett jelentkeznek a panaszok. Kezdetben a reggeli felkelés után vagy járáskor fáj a csípő, ami mozgásra enyhül. Később sajnos állandósul. Súlyos esetben, amikor a beteg már a járni sem nagyon tud, műtéti eljárással az eredeti ízületet protézissel pótolják. A műtétnek különböző típusai léteznek, erről beszélgetünk ma.

Megszólalók:
Dr. Sólyom László a Semmelweis Egyetem Ortopédiai klinikájának nyugalmazott adjunktusa, a Budai Egészségközpont konzultánsa
Dr. Domán István PhD ortopéd főorvos, a MOM Szt. Magdolna Magánkórház orvosa
betegek

ONLINE KONZULTÁCIÓ

Szakrendelésem a járványhelyzet alatt is működik, ellenben van lehetőség online konzultációra is. Ha ezt a fajta lehetőséget kívánja használni, kérem, töltse ki az űrlapot.

Emailben meg fogjuk Önnek küldeni a konzultáció időpontját, egy konzultációs link (hivatkozás) kíséretében, amely segítségével érheti el a konzultációs online rendelőt. Telepítésre nincs szüksége, csak egy webkamerával ellátott asztali készülékre, vagy az okostelefonjára, valamint egy jól megvilágított helyre.

SZEMÉLYES KONZULTÁCIÓ

Kérjen időpontot konzultációmra! Töltse ki az alábbi űrlapot, válaszban küldöm önnek a konzultáció időpontját és helyszínét.